& Валута:
/ BGN
Валута
 • BGN
 • EUR
0
& Валута:
/ BGN
Валута
 • BGN
 • EUR
 •    

Акумулаторни батерии

Филтри
«1»
 • -10%
  Акумулаторни батерии Varta Ready 2 Use HR14 C размер
  -10%
  Цена:21.60лв.
  Каталожна цена:24.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:21.60лв.
  Каталожна цена:24.00лв.
  Отстъпка:2.40лв. (10.00%)
  В наличност
 • -10%
  Акумулаторни батерии Varta Ready 2 Use HR20 D размер
  -10%
  Цена:22.50лв.
  Каталожна цена:25.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:22.50лв.
  Каталожна цена:25.00лв.
  Отстъпка:2.50лв. (10.00%)
  В наличност
 • -10%
  Акумулаторна батерия HR22 - 9V 200 mAh - VARTA
  -10%
  Цена:18.00лв.
  Каталожна цена:20.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:18.00лв.
  Каталожна цена:20.00лв.
  Отстъпка:2.00лв. (10.00%)
  В наличност
Страница 1 от 1
«1»

Акумулаторни батерии

Акумулаторни батерии – същност и предназначение

 

Акумулаторни батерии (или още наричани „презареждащи се батерии“) са батерии, способни да възвръщат своя клетъчен потенциал посредством захранване с електроенергия. Това тяхно свойство прави възможно многократното им зареждане и използване за съответните устройства и уреди. За разлика от еднократните батерии, които след една употреба трябва да се хвърлят и заменят с нови, акумулаторните такива ще ви вършат работа за доста дълъг период от време. В следващите редове ще разгледаме основните ползи и преимущества от залагането на акумулаторни батерии и ще ви дадем някои ценни съвети относно начина на употребата им. В допълнение, ще научите защо закупуването на акумулаторни батерии от онлайн платформата mega-battery.bg е най-добрата опция за вас.

 

Акумулаторни батерии – ползи и преимущества

 

Акумулаторни батерии 1
Акумулаторни батерии - Разгледайте при нас!

Използването на акумулаторни батерии носи всички ползи и преимущества, от които се нуждае съвременният потребител. Започвайки от спестяването на пари и време, и стигайки до високата производителност и приноса им по отношение опазване на околната среда. По-надолу ще поговорим малко по-подробно за споменатите предимства от употребата на акумулаторни батерии.

 

На първо място, ще се спрем на основното притеснение за потребителите при закупуване на акумулаторни батерии, а именно високите им цени. Важно е да знаете, че по-високите цени, които ще платите сега за акумулаторни батерии, всъщност за вас ще означават спестяване на значителни количества средства в дългосрочен план. Докато стандартните батерии могат да се използват само по веднъж, при акумулаторните такива е възможно да се правят над 500 зареждания. Следователно залагайки на акумулаторни батерии, за дълго време занапред няма да ви се налага да купувате нови артикули от тази категория.

 

Освен това избирането на акумулаторни батерии ще ви спести и време, гарантирайки ви максимално удобство и комфорт. Благодарение на тях винаги, когато имате нужда от батерии за даден уред, ще можете да си ги набавите веднага. Няма да е необходимо всеки път да ходите по магазините, да търсите подходящи за вашите устройства батерии, както и да си губите деня в чакане по опашки и щандове.

 

Когато става въпрос за акумулаторни батерии, можете да бъдете сигурни, че през цялото време те ще работят с максимално висока производителност. Специфично свойство на всички акумулаторни батерии е работата с едно и също постоянно ниво на енергия. Същото обаче не може да се каже за еднократните батерии. В повечето случаи те стартират от най-високото възможно ниво на енергия и впоследствие силно намаляват своята производителност.

 

Можем уверено да кажем, че употребата на акумулаторни батерии е в пълно съответствие със съвременните стандарти за опазване на околната среда. Благодарение на способността си да бъдат употребявани многократно, те редуцират използването на енергия и намаляват вредните отпадъци, с които планетата ни трябва да се справя.

 

Акумулаторни батерии – съвети и добри практики

 

Акумулаторни батерии 2
Акумулаторни батерии - Поръчайте от нас!!

Продължаваме с няколко съвета и добри практики, свързани с продуктите от категория „Акумулаторни батерии“. Въпросните съвети и практики са насочени към избора на наистина надеждни акумулаторни батерии, както и към правилната им употреба впоследствие. Ето какво трябва да знаете по отношение на тези аспекти, свързани с категория „Акумулаторни батерии“:

 

 • относно избора на акумулаторни батерии – при избора на акумулаторни батерии трябва да вземете предвид няколко фактора. От една страна, се уверете, че капацитета, мощността и останалите свойства на съответните акумулаторни батерии действително отговарят на характеристиките на уредите или устройствата, за които смятате да ги използвате. От друга, обърнете внимание и на фактори като марката акумулаторни батерии и конкретния търговец. Най-качествените и ефективни акумулаторни батерии на пазара принадлежат към марките Duracell, Varta, Camelion и Panasonic. Добре е при извършване на покупка на акумулаторни батерии да заложите на специализирани търговци, които имат опит в търговията с подобен тип стоки и знаят как да ги съхраняват и предоставят на клиента в оптимално състояние.

 

 • относно употребата на акумулаторни батерии – когато става въпрос за употреба на акумулаторни батерии, трябва да се съобразите най-вече с правилата за тяхното зареждане. Всяко неправилно зареждане е възможно да доведе до повреда на батерията или до намаляване на живота й в дългосрочен план. Така че не забравяйте да прегледате подробно схемите за зареждане на закупените акумулаторни батерии, които в повечето случаи са дадени върху опаковката или пък на отделно упътване. Част от моделите акумулаторни батерии могат да се зареждат от източник на постоянно напрежение, докато за други е необходим регулиран източник на ток.

 

Защо да закупите акумулаторни батерии от mega-battery.bg? 

 

Онлайн платформата mega-battery.bg е собственост на фирма Бейс Електроникс ЕООД. Ние сме висококвалифициран и амбициозен екип, който от 2010 година се занимава с търговия на едро и дребно с промишлена и битова електроника. Вижте защо да се доверите на нас при нужда от акумулаторни батерии:

Акумулаторни батерии 3
Акумулаторни батерии - Mega Battery

 

Акумулаторни батерии от mega-battery.bg: Високо качество – в mega-battery.bg ще откриете само и единствено акумулаторни батерии от най-високо качество. Качество, удостоверено от данните за проихода им, както и от сертификата, който притежават. Наличните при нас акумулторни батерии са от каталозите на най-популярните и реномирани в световен мащаб марки като  Duracell, Varta, Camelion и Panasonic.

 

Акумулаторни батерии от mega-battery.bg: Техническо обезпечение - Бейс Електроникс ЕООД разполага с необходимото техническо обезпечение за правилно съхранение на акумулаторни батерии и всички други типове артикули, които предлагаме на пазара. Имаме професионално изграден склад, в който артикулите се съхраняват съгласно специфичните изисквания на конкретния производител, както и апаратура и софтуер за тестване и диагностика на тяхната изправност и ефективност на работа.

 

Акумулаторни батерии от mega-battery.bg: Изгодни цени – онлайн платформата mega-battery.bg ви предслага най-качествените модели акумулаторни батерии на максимално достъпни за българския пазар цени. В секцията ни „Промоция на месеца“ пък редовно се публикуват специални оферти, които са изцяло в полза на нашите лоялни клиенти.

 

Акумулаторни батерии от mega-battery.bg: Надеждни доставки -  работим с всички възможни куриерски фирми, за да удовлетворим напълно изискванията на клиента по отношение на срокове и други условия на доставката. Имате възможност да прегледате получените продукти преди да извършите плащането, както и да ги върнете в 14-дневен срок при установен проблем. Ако се намирате на територията на други страни от Европейския съюз, отново можете да пазарувате от mega-battery.bg, като доставката ще се извърши в срко от 3 дни.

 

Акумулаторни батерии – същност и предназначение

Акумулаторни батерии – ползи и преимущества

Акумулаторни батерии – съвети и добри практики

Защо да закупите акумулаторни батерии от mega-battery.bg?