& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
0
& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
  •    

12V

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Батерия 12V

  Батерия 12V

 

С понятието „батерия 12V“ обозначаваме акумулаторни батерии с номинално напрежение от 12 волта. Това са едни от най-популярните понастоящем батерии в световен мащаб. Използват се за електрически тротинетки, електрически колички и електрически подемници. Сред главните черти на артикулите от категория „Батерия 12V“, които карат потребителите да заложат именно на тях, спада това, че са оловни капсуловани и необслужваеми батерии. В следващите редове ще поговорим малко повече за отличителните характеристики на стандартната батерия 12V, както и за факторите, които трябва да вземете предвид при избора на конкретен артикул. В допълнение, ще разберете защо закупуването на батерия 12V от онлайн платформата mega-battery.bg е най-добрата опция за вас.

 

Батерия 12V – отличителни характеристики

 

Батерия 12V 1
Батерия 12V - Разгледайте при нас!

Няколко са характеристиките, които отличават батерия 12V от останалите подобни на пазара и определят високия потребителски интерес към нея. Сред тези характеристики са фактът, че е необслужваема, високото ниво на сигурност, което предоставя, както и дългият експлоатационен живот. Ето какво трябва да знаете за всяко от споменатите свойства на батерия 12V:

 

  1. Батерия 12V: Необслужваема – тъй като батерия 12V е оловна капсулована батерия, тя на практика е необслужваема. Няма как да я отваряте, за да доливате дестилирана вода например. Батерия 12V притежава свойството да задържа и рекомбинира кислорода и водорода, така че подобни действия по поддръжката не са нужни. Това ви гарантира нейното ефективно използване при спестяване на значително време и усилия, които биха могли да отидат за поддръжката на различните типове обслужваеми батерии.
  2. Батерия 12V: Високо ниво на сигурност – батерия 12V предоставя на своите притежатели също така високо ниво на сигурност. При нея рисковете от потенциално изтичане на електролит са сведени до минимум. Което премахва притесненията от възникване на пожар, експлозия или други неприятни инциденти. 
  3. Батерия 12V: Дълъг експлоатационен живот – и не на последно място, артикулите от категория „Батерия 12V“ се отличават с нисък процент на саморазряд и дълъг експлоатационен живот. Те дават възможност на притежателя си да ги използва ефективно и безопасно в рамките на доста продължителен период от време.

 

Фактори за избора на подходяща батерия 12V

 

Батерия 12V 2
Батерия 12V - Заповядайте при нас!

Продължаваме с факторите, които биха ви помогнали да изберете подходящата батерия 12V за вашите нужди и изисквания. Вижте точно какво имаме предвид:

 

  • размер – несъмнено трябва да обърнете внимание на това дали размерът на набелязаната от вас батерия 12V отговаря на приложението, което сте предвидили за нея. Обикновено размерите на артикулите от категория „Батерия 12V“ са посочени от производителя в следната последователност: ширина, дължина и височина. Имайте предвид обаче, че за всеки конкретен размер са налице продукти с различно разположение на полюсите и съответно терминалите.
  • търговец – когато става въпрос за батерия 12V, избягвайте залагането на популярни продавалници, където всеки продава всичко. Там бихте могли да попаднете на фалшиви артикули, които да създадат опасност за нормалното функциониране на уреда ви, както и за вашето лично здраве и сигурност. Препоръчваме ви да се насочите към специализирани търговци, които имат необходимия опит в търговията с подобни продукти. Те ще са наясно не само кои са най-добрите артикули от категория „Батерия 12V“ на пазара, но и как да ги съхраняват правилно, за да достигнат до крайния клиент в отлично състояние.
  • производител – от немалко значение е и производителят на съответната батерия 12V. Съветът ни към вас е да залагате на утвърдени в световен мащаб брандове, които през годините са доказали качеството, надеждността и безопасността на своите продукти. За категория „Батерия 12V“ такива брандове са Duracell, Varta, Camelion и Panasonic.
  • тип на уреда – различните серии батерия 12V са предназначени за различни типове уреди и устройства. Най-популярни сред въпросните серии са Батерия 12V 5AH (за охранителни системи), Батерия 12V 7AH (за ups), Батерия 12V 12AH (за детска кола).

 

Защо да закупите батерия 12V от mega-battery.bg?

 

Онлайн платформата mega-battery.bg е собственост на фирма Бейс Електроникс ЕООД. Ние разполагаме с вече 10-годишен опит в търговията с промишлена и битова електроника, както и всякакви аксесоари за нея. По-надолу ще ви дадем няколко основателни причини да заложите именно на mega-battery.bg, когато имате нужда от батерия 12V:

Батерия 12V 3
Батерия 12V - Mega Battery

 

Батерия 12V от mega-battery.bg: Високо качество – закупувайки батерия 12V, можете да бъдете сигурни в качеството на артикулите, които ще ви бъдат предоставени. Ние предлагаме продукти на най-популярните и доказани световни брандове. Всяка една батерия 12V върви с подробни данни за произход, както и със сертификат, удостоверяващ нейното качество. 

 

Батерия 12V от mega-battery.bg: Техническо обезпечение -  освен че предлагаме артикули от категория „Батерия 12V“ с най-високо качество, ние от mega-battery.bg разполагаме и с необходимото техническо обезпечение за правилното им съхранение. Изградили сме професионален склад, в който всяка една батерия 12V може да бъде съхранявана съобразно изискванията и предписанията на нейния производител. Инвестирали сме също така в апаратура и софтуер за тестване и диагностика, с които да проверяваме дали отделните продукти функционират както трябва.

 

Батерия 12V от mega-battery.bg: Достъпни цени – от самото създаване на нашата фирма, ние се стремим да предоставяме на клиентите си продукти на достъпни цени. Цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на местните потребители. В допълнение, непрекъснато предлагаме определени артикули на промоции и намаления в цените. Тези специални предложения на mega-battery.bg можете да откриете в раздела ни „Промоция на месеца“.

 

Батерия 12V от mega-battery.bg: Надеждни доставки -  mega-battery.bg работи с всички възможни куриерски фирми на българския пазар. Целта ни е да гарантираме на нашите клиенти доставки в най-кратки срокове и при оптимални условия. Имате възможност за преглед на продукта преди да извършите плащането. При установен проблем впоследствие пък сте в правото си да върнете съответния артикул в 14-дневен срок. Живеещите на територията на други страни от Европейския съюз също могат да направят поръчка от mega-battery.bg, като сроковете за доставка са от 3 до 5 работни дни. 

Батерия 12V

Батерия 12V – отличителни характеристики

Фактори за избора на подходяща батерия 12V

Защо да закупите батерия 12V от mega-battery.bg?