& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
0
& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
  •    

NITECORE

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Фенер Nitecore

Фенер Nitecore е сред най-популярните и използвани през последните години фенери в световен мащаб. На него залагат особено потребители, които редовно ходят на лов и риболов, и имат нужда от силно и надеждно осветително средство. Високото качество, голямата мощност и дългият живот на батерията печелят на фенер Nitecore все повече лоялни почитатели. В следващите редове ще разберете малко повече за бранда, както и за характеристиките, които отличават фенер Nitecore от другите подобни продукти на пазара. В допълнение, ще изясним защо закупуването на фенер Nitecore от онлайн платформата mega-battery.bg е най-добрата опция за вас.

 

Фенер Nitecore – информация за бранда

 

Фенер Nitecore 1
Фенер Nitecore - Разгледайте при нас!

Nitecore е китайски бранд за фенери и осветителни тела, който е създаден през 2007 година. Въпреки сравнително кратката си история в сравнение с други компании в бранша, неговите продукти вече успяха да се наложат на пазара по целия свят. Компанията постигна тези впечатляващи резултати благодарение на своята разнообразна продукция, непрекъснатите иновации във всички аспекти от производствения процес, както и спазваните стандарти за функционалност, естетика и лесна преносимост. Nitecore е носител на редица награди, свързани с експлоатационните качества и дизайна на произвежданите фенери. Награди, които потвърждават ангажимента на компанията към постоянно усъвършенстване на фенер Nitecore в съответствие с нуждите и изискванията на съвременните потребители.

 

Кои са отличителните характеристики на фенер Nitecore?  

 

Няколко са отличителните характеристики на фенер Nitecore, които насочват потребителите от множество държави по света именно към него. Сред тези характеристики на фенер Nitecore са голямата мощност, дългият живот на батерията, обхватът на светлинния лъч, както и покриването на някои от най-високите стандарти в бранша. Ето какво трябва да знаете за споменатите преимущества на фенер Nitecore:

 

  1. Фенер Nitecore: Голяма светлинна мощност – когато става въпрос за лов и риболов, определено са нужни осветителни тела, притежаващи голяма светлинна мощност. Точно такова осветително тяло е фенер Nitecore. Сериите фенер Nitecore са със светлинна мощност от над 1000 лумена, която гарантира отлична видимост дори във вечерните часове.
  2. Фенер Nitecore: Дълъг живот на батерията – животът на батерията се определя от периода между вкл ючването на фенера и момента, в който светлинната му мощност ще падне на 10% от първоначалната си стойност. Излишно е да казваме, че колкото по-дълъг е животът на батерията, толкова по-добре за вас като потребители. Залагайки на фенер Nitecore, ще получите осветителен продукт, чиято батерия има достатъчно дълъг живот, за да ви върши работа във всякакви ситуации и да ви спести неприятни изненади.
  3. Фенер Nitecore: Обхват на светлинния лъч – или можем да го наречем накратко осветеност. Осветеността се измерва като разстояние между фенера и точката, където тя е минимум 0.25 лукса (равни на излъчваната светлина при пълнолуние, при ясно време на открито). Фенер Nitecore е способен да ви предостави необходимото количество осветеност, за да нямате никакви проблеми по време на вашия лов, риболов или престой сред дивата природа. 
  4. Фенер Nitecore: Покриване на най-високите стандарти – фенер Nitecore отговаря на най-високите стандарти в бранша. Той е изпълнил всички изисквания на ANSI FL1 STANDARD – стандарт за основните характеристики на фенерите, издаден от Американския институт за национални стандарти. Този стандарт е водещ не само за САЩ, но и за всички държави по света. Фактът, че фенер Nitecore отговаря на него, означава, че е преминал успешно през тестовите методики за измерване експлоатационните качества на преносимите фенери. Фенер Nitecore притежава характеристики, правещи го ефективен, надежден и сигурен избор за съвременните потребители.

 

Защо за закупите фенер Nitecore от mega-battery.bg?   

 

Фирма Бейс Електроникс ЕООД е собственик на онлайн платформата mega-battery.bg. Ние сме екип с 10-годишен опит в търговията с промишлена и битова електроника. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на нас, когато имате нужда от фенер Nitecore:

 

Фенер Nitecore 2
Фенер Nitecore - Заповядайте при нас!

Фенер Nitecore от mega-battery.bg: Най-добрите и актуални предложения – в mega-battery.bg ще откриете най-добрите и актуални предложения от категория „фенер Nitecore“. Ние предлагаме продукти от всички серии фенер Nitecore, които ще ви вършат работа за лов, риболов и редица други приложения. Всеки фенер Nitecore върви с изчерпателни данни за произход, както и със сертификат, гарантиращ неговото качество и надеждност.

 

Фенер Nitecore от mega-battery.bg: Техническо обезпечение – разполагаме също така с техническото обезпечение, от което се нуждае един наистина надежден търговец на промишлена и битова електроника. Изградили сме склад за съхранение на фенер Nitecore и всички останали предлагани от нас продукти, който отговаря на най-високите професионални стандарти в сферата. В този склад са налице идеалните условия, даващи ни възможност да съхраняваме фенер Nitecore според изискванията и предписанията на производителя. Но това съвсем не е всичко. Направили сме значителна инвестиция и в апаратура и софтуер за тестване и диагностика, така че да можем да проверяваме дали отделните продукти функционират както трябва.

 

Фенер Nitecore от mega-battery.bg: Достъпни цени – от самото начало на дейността си ние винаги сме се стараели да се съобразяваме в максимална степен с особеностите и тенденциите на българския пазар. Предлаганите от нас продукти отговарят на финансовите възможности на средностатистическия български потребител, както и на бюджета, който той може да си позволи да отдели за подобни покупки. В допълнение, правим постоянни промоции и намаления в цените на определени свои артикули (в това число и от категория „Фенер Nitecore“). Специалните ни предложения можете да разглеждате в нашия раздел „Промоция на месеца“.

 

Фенер Nitecore от mega-battery.bg: Надеждни доставки – и не на последно място, залагайки на mega-battery.bg, можете да разчитате на надеждни доставки на фенер Nitecore. Ние работим с всички възможни куриерски фирми, за да гарантираме оптимални условия по доставките за крайния клиент. Преди да извършите плащането, имате право да използвате опцията „Преглед“, а при установен проблем или нередност впоследствие можете да върнете продукта в 14-дневен срок. Поръчки се изпълняват и за територията на други страни от Европейския съюз, като в такива случаи сроковете за

Фенер Nitecore – информация за бранда

Кои са отличителните характеристики на фенер Nitecore?

Защо за закупите фенер Nitecore от mega-battery.bg?