& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
0
& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
  •    

Батерия за електронна цигара

Филтри
«1»

Батерия за електронна цигара

Батерия за електронна цигара – същност и предназначение

 

Батерия за електронна цигара 1
Батерия за електронна цигара - Разгледайте при нас!

Елктронната цигара е един от популярните заместители на традиционните цигари. Тя представлява електрическо устройство, което е лесно за пренасяне и служи за вдишване на никотин чрез изпаряване. Най-важният елемент на въпросното устройство е батерия за електронна цигара. За да сте сигурни, че вашето устройство ще работи ефективно и безопасно, вие трябва да подберете подходяща батерия за електронна цигара. В следващите редове ще разгледаме преимуществата на батериите от типа „18650“  в ролята им на батерия за електронна цигара. Освен това ще научите защо закупуването на батерия за електронна цигара от онлайн платформата mega-battery.bg е верният избор за вас.

 

Причини да заложите на батерия за електронна цигара от типа „18650“ 

 

Батериите от типа „18650“ по принцип са доста широко разпространени в световен мащаб и се използват за богата гама от уреди и устройства. Една от техните основни роли е именно ролята на батерия за електронна цигара. Ето някои от причините, поради които би било мъдро да заложите на батерия за електронна цигара тип „18650“:

 

  • батерия за електронна цигара тип „18650“: акумулаторни батерии – батериите от типа „18650“ са акумулаторни. Което означава, че те могат да бъдат зареждани многократно и да ви вършат работа за дълъг период от време. Това е особено важна харакеристика, когато става въпрос за батерия за електронна цигара. Все пак повечето притежатели на електронни цигари  ги използват редовно в своето ежедневие и не би било никак удобно, ако се налага постоянно да прибягват до смяна на батерията.
  • батерия за електронна цигара тип „18650“: батерии в различни размери – батериите 18650 се предлагат на пазара в различни размери. Още един факт, който позволява да се насочите към тях при нужда от батерия за електронна цигара. Независимо дали сте заложили на по-голям или по-малък уред от този тип, със сигурност ще откриете батерия за електронна цигара, която да пасне на неговите параметри.
  • батерия за електронна цигара тип „18650“: артикули със защита – сред батериите от типа „18650“ са налице артикули със защита PCB (protection circuit board). Подобна защита елиминира рисковете от късо съединение, прекомерно зареждане или разреждане и други нежелани ситуации. Вземайки си такъв тип батерия за електронна цигара, ще получите надеждна гаранция както за отличното състояние на уреда, така и за вашата безопасност и сигурност.

 

Полезни съвети при покупката на батерия за електронна цигара

 

Батерия за електронна цигара 2
Батерия за електронна цигара - Заповядайте при нас!

Продължаваме с няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да извършите покупка на максимално качествена, надеждна и отговаряща на нуждите ви батерия за електронна цигара. Вижте какво точно имаме предвид:

 

  • покупка на батерия за електронна цигара: обърнете внимание на характеристиките на електронната цигара – преди да започнете търсенето на батерия за електронна цигара, обърнете внимание на водещите характеристики на вашия уред. В това число размер, функции, модел и т.н. Не забравяйте, че целта е да откриете не просто добра батерия за електронна цигара, а такава, която ще е съвместима с притежаваното от вас устройство. 
  • покупка на батерия за електронна цигара: заложете на специализиран търговец – когато закупувате батерия за електронна цигара, горещо ви препоръчваме да заложите на специализиран търговец. Търговец, който има опит в търговията с подобни продукти и знае как да ги съхранява правилно. По този начин ще бъдете сигурни, че получавате надеждна батерия за електронна цигара, която ще ви върши работа и няма да създава никакви рискове за състоянието на уреда ви или за вашата лична сигурност.
  • покупка на батерия за електронна цигара: подбирайте реномирани марки – марката също е от значение при избор на батерия за електронна цигара. Винаги е по-добре да се заложи на реномирани марки, които са доказали качеството, надеждността и безопасността на своите продукти във времето. По отношение на категория „Батерия за електронна цигара“ такива марки са Duracell, Varta, Camelion и Panasonic.

 

Защо да закупите батерия за електронна цигара от mega-battery.bg? 

 

mega-battery.bg е онлайн магазин, собственост на фирма Бейс Електроникс ЕООД. Ние се занимаваме с търговия на едро и дребно с промишлена и битова електроника от 2010 година насам. По-надолу ще ви дадем няколко основателни довода да се доверите именно на нас, когато имате нужда от батерия за електронна цигара:

 

Батерия за електронна цигара 3
Батерия за електронна цигара - Mega Battery

Батерия за електронна цигара от mega-battery.bg: Гарантирано качество – при нас в категория „Батерия за електронна цигара“ ще откриете само и единствено артикули от най-високо качество. Доказателства за това качество са посочените данни за произхода им, както и сертификатът, с който вървят. Подбираме в онлайн магазина си продукти, които са част от каталозите на най-реномираните и предпочитани в световен мащаб марки -  Duracell, Varta, Camelion, Panasonic и т.н.

 

Батерия за електронна цигара от mega-battery.bg: Техническо обезпечение – друго преимущество което отличава Бейс Електроникс ЕООД от останалите търговци, е наличието на необходимото техническо обезпечение. Разполагаме с професионално изграден склад, в който съхраняваме артикулите (вкл. от категория „Батерия за електронна цигара“) съгласно специфичните изисквания на техния производител. Инвестирали сме също така в апаратура и софтуер за тестване и диагностика, за да сме уверени, че предлаганите от нас продукти на пазара наистина работят както трябва.

 

Батерия за електронна цигара от mega-battery.bg: Изгодни цени – в mega-battery.bg ще откриете артикули от категория „Батерия за електронна цигара“ на доста изгодни за вас цени. От самото начало на дейността си ние следим непрекъснато тенденциите на българския пазар и прилагаме ценова политика, съответстваща на финансовите възможности на средностатистическия български потребител. В допълнение, редовно правим промоции и намаления в цените на определени свои артикули, които можете да разглеждате в секцията ни „Промоция на месеца“.

 

Батерия за електронна цигара от mega-battery.bg: Надеждни доставки – и не на последно място, работим с всички възможни куриерски фирми, за да осигурим максимална надеждност на доставките, както и оптимални условия по тях за нашите клиенти. Преди да извършите плащането, имате възможност да ползвате опцията „Преглед“ за поръчаната батерия за електронна цигара. А ако впоследствие бъдат установени някакви проблеми или нередности по уреда, можете да го върнете в 14-дневен срок. От mega-battery.bg пазаруват и потребители от други страни на Европейския съюз, като срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни.  

Батерия за електронна цигара – същност и предназначение

Причини да заложите на батерия за електронна цигара от типа 18650

Полезни съвети при покупката на батерия за електронна цигара

Защо да закупите батерия за електронна цигара от mega-battery.bg?