& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
0
& Валута:
/ BGN
Валута
  • BGN
  • EUR
  •    

Батерии за слухов апарат

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Батерии за слухов апарат

Батерии за слухов апарат

 

„Батерии за слухов апарат“ е една доста специфична категория, към която производители, търговци и крайни клиенти трябва да се отнасят с повишено внимание. Причината за това е, че все пак става въпрос за батерии, от които зависи работата на  устройства, служещи на хора с нарушения в едно от основните сетива, а именно слуха. Ефективната работа на слуховите апарати има ключово значение за гарантиране нормалния живот и ежедневие на тези хора. Така че използваните батерии за слухов апарат е нужно да бъдат наистина с оптимално качество и надеждност. В следващите редове ще научите малко повече за същността и начина на използване на въпросните продукти, както и за главните фактори, оказващи влияние при избора им. В допълнение, ще поясним защо закупуването на батерии за слухов апарат от онлайн платформата mega-battery.bg е най-добрата опция на пазара.

 

Батерии за слухов апарат – същност и начин на употреба

Батерии за слухов апарат 1
Батерии за слухов апарат - Разгледайте при нас!

 

Популярните в днешно време батерии за слухов апарат по своята същност са въздушно – цинкови батерии. Те са със специална лепенка, която трябва да се отлепи преди активация. Впоследствие се оставят да постоят за 4-5 минути на въздух и едва тогава могат да се поставят в слуховия апарат. По принцип целта на въпросната лепенка е да предотврати навлизането на кислород. Лепенките е възможно да са в различен цвят, в зависимост от размера на конкретните батерии за слухов апарат. По отношение на показателя „напрежение“ няма подобни вариации. Какъвто й модел батерии за слухов апарат да сте закупили, те ще са с напрежение 1,44 V.

 

Как да изберете удачните батерии за слухов апарат? 

 

Няколко са факторите, които е добре да вземете предвид при избора на батерии за слухов апарат. Сред тях са размерът на съответните батерии за слухов апарат, марката и търговецът, който ги предлага на пазара. Ето какво трябва да знаете за всеки един от споменатите фактори, свързани с категорията „Батерии за слухов апарат“:

 

  • батерии за слухов апарат: размер – изборът по отношение на фактора „размер“ трябва да става на база съответствие на въпросните батерии за слухов апарат с параметрите на вашия уред. Още по цвета на лепенката може да се разпознае кои батерии за слухов апарат притежават търсения от вас размер. Жълтата лепенка например отговаря на размер 10, а оранжевата – на 13. За по-големите размери батерии за слухов апарат – 312 и 675, се използват кафява и синя лепенка.
  • батерии за слухов апарат: марка – както вече отбелязахме в началото на текста, е нужно използваните батерии за слухов апарат да са с високо качество, за да се гарантира избягване на всякакви проблеми в работата на уреда. Подобно високо качество ще ви бъде осигурено от реномираните световни марки, доказали, че не правят компромиси с надеждността на своите продукти. Когато става въпрос за батерии за слухов апарат, брандовете, на които винаги можете да се доверите, са Rayovac и Duracell. 
  • батерии за слухов апарат: търговец – при търсене на батерии за слухов апарат, би било мъдро да заложите не на популярните онлайн продавалници, където на практика всеки продава всичко, а на търговец, специализиран в предоставянето на такъв тип продукти. Търговец, който знае не само кои са най-качествените батерии за слухов апарат на пазара, но и как да ги съхранява с оглед запазване на оптималното им състояние.

 

Полезни съвети относно батерии за слухов апарат

Батерии за слухов апарат 2
Батерии за слухов апарат - Заповядайте при нас!

 

Продължаваме с полезни съвети и практики, свързани с употребата на батерии за слухов апарат и запазването на функционалността им за максимално дълъг период от време. Вижте какви точно практики имаме предвид:

 

  • съхранявайте в стайни условия – съхранявайте закупените батерии за слухов апарат в нормални стайни условия. Артикули от този тип не бива да се излагат на прекалено високи или прекалено ниски температури, както и на влага.
  • пипайте с чисти ръце – мръсотията също може да окаже доста негативно влияние върху функционалността на вашите батерии за слухов апарат, така че би било хубаво да си миете ръцете, преди да ги пипате. Всъщност това важи с пълна сила не само за батерии за слухов апарат, но и за самия слухов апарат.
  • вземете си резервен комплект -  никак не е рядко срещана ситуацията дадени батерии за слухов апарат да изгубят мощност изведнъж. Така че определено би била мъдра идеята да си вземете един резервен комплект батерии за слухов апарат, както и да го носите винаги със себе си.

 

Защо да закупите батерии за слухов апарат от mega-battery.bg?  

 

Онлайн платформата mega-battery.bg е собственост на фирма Бейс Електроникс ЕООД. Нашият екип разполага с 10-годишен опит в търговията с промишлена и битова електроника, както и всякакви аксесоари за нея. По-надолу ще ви дадем съвсем основателни причини да закупите батерии за слухов апарат именно от mega-battery.bg:

 

Батерии за слухов апарат от mega-battery.bg: Гарантирано качество -  mega-battery.bg предлага на своите клиенти батерии за слухов апарат с изчерпателни данни за произход, както и със сертификат за тяхното качество. Подбираме най-добрите и актуални предложения от каталозите на водещи и доказали се в световен мащаб производители като Rayovac и Duracell.

Батерии за слухов апарат 3
Батерии за слухов апарат - Mega Battery

 

Батерии за слухов апарат от mega-battery.bg: Техническо обезпечение – изградили сме професионален склад, даващ ни възможност да съхраняваме всички батерии за слухов апарат и други типове артикули при оптималните условия, следвайки предписанията на съответните производители. Също така сме направили инвестиция в апаратура и софтуер за тестване и диагностика, така че да можем да проверяваме функционалността и  изправността на отделните артикули.

 

Батерии за слухов апарат от mega-battery.bg: Достъпни цени – стараем се да предлагаме продукти, отговарящи в максимална степен на особеностите и тенденциите на българския пазар, както и на финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Освен това в mega-battery.bg непрекъснато са налице промоционални предложения за определени артикули, които можете да разглеждате в раздела ни „Промоция на месеца“.

 

Батерии за слухов апарат от mega-battery.bg: Надеждни доставки – работим с всички възможни куриерски фирми, за да гарантираме надеждността и оптималните условия по доставките за крайните клиенти. Преди заплащане на поръчката имате възможност да направите  преглед, а при установен проблем впоследствие можете да върнете артикулите в 14-дневен срок. Извършваме доставки и на територията на други страни от Европейския съюз, като сроковете са от 3 до 5 работни дни.  

 

Батерии за слухов апарат

Батерии за слухов апарат – същност и начин на употреба

Как да изберете удачните батерии за слухов апарат?

Полезни съвети относно батерии за слухов апарат

Защо да закупите батерии за слухов апарат от mega-battery.bg?